Παπαγιάννης: «Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται πλέον στην Τουρκία και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της Φενέρ, αλλά και να δώσει την πρώτη του συνέντευξη στο κανάλι της ομάδας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι πλέον παίκτης της Φενέρ και την Τρίτη είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Παράλληλα όμως έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη στο κανάλι του συλλόγου.

Αρχικά μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει ομάδα:

«Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μίλησα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Νικ Καλάθη πριν αποφασίσω, κυρίως όμως μίλησα με τον Δημήτρη Ιτούδη. Πέρσι με ονόμασαν αρχηγό του Παναθηναϊκού, ήμουν πολύ περήφανος γι αυτό. Αυτή η αλλαγή δεν θα αλλάξει ποτέ τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Ήμουν εκεί επτά χρόνια, τώρα είχα μια μεγάλη ευκαιρία να πάω στη Φενέρ».

Για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι της Φενέρ, ανέφερε:

«Απείχα από τα social media για λίγο καιρό, όταν ξαναμπήκα έλαβα πάρα πολλά μηνύματα. Πραγματικά απόλαυσα τον τρόπο που επικοινώνησαν μαζί μου».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του και τη συνεργασία με τον Νικ Καλάθη, τόνισε:

«Το κομμάτι του τρίποντου ήταν ένα στοιχείο που προσέθεσα πέρσι στο παιχνίδι μου. Πάντα πίστευα πως είχα το ταλέντο να το κάνω, αλλά πέρσι το πραγματοποίησα. Θα είναι πολύ εύκολη η συνεργασία με τον Νικ Καλάθη, γιατί έχουμε ιδιαίτερη επικοινωνία. Πιστεύω πως θα κάνουμε όμορφα πράγματα φέτος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News