Αταμάν για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες»

Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις και το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, σχετικά με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό μπάσκετ και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί εκτός συνόρων. Ο πρώην προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δε θέλησε να εκφέρει την άποψη του, από τη στιγμή που όλα έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν

«Γεια σας, βρίσκομαι στην Αθήνα και παρακολουθώ σοκαρισμένος όλες τις εξελίξεις, αλλά λυπάμαι, δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου να εκφράσω άποψη για ένα ζήτημα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και θα κάνει όποιες ενέργειες είναι απαραίτητες σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Θα ήθελα να στείλω την αγάπη και τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού και στους πραγματικούς φίλους του αθλητισμού», ήταν το αρχικό του Εργκίν Αταμάν που δεν ήταν λίγες οι φορές που στο διάστημα της παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξερράγη με τις διαιτητικές αποφάσεις κατά την διάρκεια αγώνων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News