Χρήστος Σταυρόπουλος: «Χαίρομαι που μαθαίνω από το twitter για τις προτάσεις που κάνει σε παίκτες η Αρμάνι»
Με μία ατάκα όλο νόημα, ο Χρήστος Σταυρόπουλος, στάθηκε στα μεταγραφικά σενάρια που δίνουν και παίρνουν στο twitter.
Ο GM της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σχετικά με τα δεκάδες μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για την ιταλική ομάδα.
Μάλιστα, η Αρμάνι έχει συνδεθεί εδώ και αρκετό καιρό με το Νίκολα Μίροτιτς, που βρίσκεται μία ανάσα από την ανακοίνωσή του από την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας: «Χαίρομαι που υπάρχει το Twitter και μαθαίνω για τις προτάσεις που κάνουμε σε παίκτες».
I’m glad that Twitter exists and I learn about the offers we make to players…
— Christos Stavropoulos (@Christav_) July 19, 2023
Μάλιστα, η Αρμάνι έκανε retweet την ατάκα του Χρήστου Σταυρόπουλου, θέλοντας να δείξει πως συμφωνεί απόλυτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
