Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι εξελίξεις για Ντουάρτε, Κάρλος Νέβα και ο στόπερ - έκπληξη

Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις για Ντουάρτε, Κάρλος Νέβα και ο στόπερ - έκπληξη

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του με τους Ντουάρτε – Νέβα να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν Κορδόν και Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπακός θα γίνει πιο δραστήριος τις μέρες που έρχονται στο μεταγραφικό παζάρι για να ολοκληρώσει τις προτεραιότητες του.

Η άμυνα είναι ένα από τα ζητούμενα για τους Αντόνιο Κορδόν, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Η ενίσχυση που χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι δεδομένη. Όπως δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για τους Ντομίνγκος Ντουάρτε και Κάρλος Νέβα.

Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει μπει πιο δυναμικά πλέον στο θέμα του Ντομίνγκος Ντουάρτε που δεν αποκλείεται να αφορά ακόμα και την αγορά του.

Ο 28χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Χετάφε. Η οποία είναι ανοικτή στην παραχώρηση του. Αρχικά στην Ισπανία ανέφεραν πως η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός αφορούσε δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Η Χετάφε ήθελε να καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου οι ετήσιες απολαβές του που είναι στο 1.5 εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες δεν ήταν σύμφωνοι με όλο αυτό.

Οι διαπραγματεύσεις φέρεται να μπήκαν στην τελική ευθεία με βάση τα όσα λένε στην Ισπανία. Ο Αντόνιο Κορδόν είναι αυτός που το χειρίζεται και ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο  άλλος στόπερ που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως στην λίστα υπάρχει κι ένα όνομα στόπερ που είναι έκπληξη. Και ο οποίος δεν αγωνίζεται στην Ισπανία.

Καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν αποκλείεται να κάνουν και δεύτερη κίνηση απόκτησης στόπερ. Πριν από μέρες είχε γραφτεί στην Ιταλία για τον Παλομίνο της Αταλάντα. Αλλά το θέμα του δείχνει να έχει μείνει πίσω.

Ο Κορδόν έχει λίστα με κεντρικούς αμυντικούς που δεν αφορά μόνο παίκτες από την Ισπανία.

Ο Μαρτίνεθ στις συζητήσεις για Κάρλος Νέβα

Στο μεταξύ ανοικτή είναι και η υπόθεση του Κάρλος Νέβα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ γνωρίζεται καλά με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού συνεργάστηκαν στην Γρανάδα.

Προ ημερών στην Ισπανία γράφτηκε πως ο 27χρονος άσος έχει συμφωνήσει σε όλα και απομένει να γίνει το ίδιο με την Γρανάδα. Ζητούμενο η καλύτερη οινομική λύση και για τις δύο ομάδες.

Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα ίσως να τρέξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο καθώς στις διαπραγματεύσεις συμμετέχει και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Το σίγουρο είναι πως θα ολοκληρωθούν σύντομα κάποιες από τις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι. Καθώς ο Μαρτίνεθ θέλει να βάλει κι άλλα κομμάτια στο.. παζλ της ομάδας που έχει ξεκινήσει να δημιουργεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News