ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στο στόχαστρο ο τερματοφύλακας Βίτο Μανόνε

Ο 33χρονος Ιταλός τερματοφύλακας είναι ένας εκ των δύο υποψηφίων για τη θέση κάτω από τα γκολποστ των «πράσινων», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sportday.

Οι πληροφορίες της SportDay αναφέρουν πως στη σχετική λίστα υπάρχουν δύο περιπτώσεις και η μία εξ αυτών είναι ο 33χρονος (γεννημένος στις 2 Μαρτίου 1988) Ιταλός γκολκίπερ Βίτο Μανόνε. Ο Μανόνε ανήκει στη Μονακό, στην οποία πήγε ως ελεύθερος τον Σεπτέμβριο του 2020 κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά στη διάρκεια της σεζόν έπαιξε μόλις σε εννιά παιχνίδια. Δεν λογίζεται για βασικός όμως και ψάχνει μια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο έμπειρος Ιταλός γκολκίπερ με προϋπηρεσία στην Αγγλία και συγκεκριμένα σε Αρσεναλ, Χαλ, Σάντερλαντ, Μπάρνσλεϊ και Ρέντινγκ προτάθηκε στους «πράσινους» και η περίπτωσή του προκρίθηκε απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οπότε, το «τριφύλλι» πέρασε στο επόμενο στάδιο, το οποίο ήταν να ρωτήσει το στάτους για το πώς θα μπορούσε να τον κάνει δικό του και πόσα θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του. Μέχρι εκεί όμως, καθώς προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, όπως γράψαμε ήδη, αποτελούν ο χαφ και ο εξτρέμ. Οπότε, η περίπτωσή του αν τελικά ασχοληθούν οι «πράσινοι» πάει για τα τέλη Αυγούστου. Να σημειώσουμε ότι στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Μανόνε κι ένα ακόμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News