Ντνίπρο: Συμπτώματα δηλητηρίασης για 15 μέλη της αποστολής - Τι απαντά ο Παναθηναϊκός

«Λαβωμένη» θα παραταχθεί η Ντνίπρο στον αποψινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (20.30) για τα προκριματικά του Champions League, αφού τουλάχιστον 15 μέλη της αποστολής, εκ των οποίων 8 ποδοσφαιριστές, εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης!

Συγκεκριμένα, ο Ουκρανός δημοσιογράφος Βολοντίμιρ Ζβέροβ ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ του από την Αθήνα, ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας οκτώ ποδοσφαιριστές και επτά μέλη της αποστολής της Ντνίπρο έχουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, εκφράζοντας παράλληλα πολλά παράπονα για οργανωτικά θέματα. Οι οκτώ ποδοσφαιριστές μάλιστα, είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν να παραταχθούν κόντρα στον Παναθηναϊκό στον αποψινό αγώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συμπτώματα είχαν και μέλη που δεν δείπνησαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και οι οποίοι ήπιαν μόνο νερό κι έφαγαν μπανάνες που είχε αφήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου κατά την υποδοχή τους.

Παράλληλα, η Ντνίπρο εκφράζει πολλά παράπονα για τα οργανωτικά θέματα της αναμέτρησης, τονίζοντας πως μετά την προπόνηση δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, ενώ και το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, καθυστέρησε 30 λεπτά να φτάσει, ενώ στη συνέχεια περιφερόταν στους δρόμους για αρκετή ώρα, χωρίς να επιλεγεί η κοντινότερη διαδρομή προς το ξενοδοχείο.

 

Η απάντηση του Παναθηναϊκού

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού πάντως, έγινε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση, την οποία οι «πράσινοι» χαρακτήριζαν υπερβολική. Στη σύσκεψη που έγινε με τους επιτελείς της UEFA ξεκαθαρίστηκε από όλες τις πλευρές ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό που συνέβη.

Όσο για την καθυστέρηση της αναχώρησης της Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός τόνισε ότι αυτό είχε να κάνει με το σχέδιο που είχε εκπονήσει η Ελληνική Αστυνομία για την ασφάλεια της ουκρανικής ομάδας, καθώς τα μέτρα είναι αυξημένα λόγω των όσων συμβαίνουν στη χώρα τους.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News