ΜΑΤΕΟΥΣ ΟΛΙΒΕΪΡΑ: «Προτάθηκε σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα το όνομα του 27χρονου Βραζιλιάνου μέσου έφτασε στα e-mail των δυο ελληνικών ομάδων.

Σύμφωνα με την πορτογαλική «Record», ο Ματέους Ολιβέιρα προτάθηκε σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αφού δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος έφτασε στη ομάδα της Λισαβώνας από την Εστορίλ το καλοκαίρι του 2017 αντί 2 εκ. ευρώ, όμως δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δυο δανεισμοί σε Γκιμαράες συνολικά για 1,5 χρόνο (Γεν. 2018-Ιουν. 2019) κι άλλος ένας πέρυσι στην Κορίτιμπα στην Βραζιλία για όλη τη σεζόν.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ τον έθεσε εκτός πρώτης ομάδας με αποτελέσματα να προπονείται με τη Σπόρτινγκ Β’ και να ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί από τον πορτογαλικό σύλλογο με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Αυτό οδήγησε τον μάνατζέρ του να ρίξει το όνομά του στο…τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αποδοχές που φτάνουν το 1 εκ. ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο καμία από τις δυο ελληνικές ομάδες δεν είχε σκοπό να δαπανήσει για τον υιό Μπεμπέτο, με αποτέλεσμα η πρότασή του να πέσει στο κενό.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News