Τάκης Μπαλτάκος: Τα έλεγε εδώ και μια δεκαετία ο Τράγκας και η ιστορία τον δικαιώνει πανηγυρικά!
Διαβάστε (ή θυμηθείτε) ένα παλιό και αρκετά προφητικό κείμενο του Γιώργου Τράγκα για τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο που αποδεικνύει πως κάποιες συμπεριφορές είναι… διαχρονικές.
Το κείμενο που ακολουθεί μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς και… προφητικό. Αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Γιώργου Τράγκα και είχε γραφτεί πριν από 9 ολόκληρα χρόνια για τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Ιδού το κείμενο:
«Δεξίωση πρακτόρων προς τιμήν του Τάκη Μπαλτάκου!!! Προς Θεού, αυτό δεν συνέβη μετά την κρυφή βιντεοσκόπηση όσων εξομολογήθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη και στα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Έγινε παραμονές Χριστουγέννων του 2013, και ακόμη συζητείται τόσο σε ορισμένους κύκλους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσο και σε κάποιους κυβερνητικούς κύκλους που δεν μπορούν ακόμα να ερμηνεύσουν πως, εν τω μέσω της νυκτός, μία σειρά από στελέχη ειδικευμένα στις επικοινωνίες, δηλαδή στις παρακολουθήσεις επικοινωνιών, συγκεντρώθηκαν σε ένα διαμέρισμα για να κάνουν το τραπέζι και να τιμήσουν τον Τάκη Μπαλτάκο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
