Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Γκαέλ Μονφίς τον πέταξε εκτός Toronto Masters
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και ο Γκαέλ Μονφίς τον νίκησε με 2-0 αφήνοντάς τον εκτός Τορόντο όπεν.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό στο όπεν του Τορόντο, με τον Γκαέλ Μονφίς να επικρατεί με 2-0 σετ. Μπορεί ο Μονφίς να βρίσκεται στη 276η θέση αλλά στην αναμέτρηση απέναντι στον Τσιτσιπά ήταν συγκεντρωμένος. Ξεκίνησε τον αγώνα με τέσσερα break points και εκμεταλλεύτηκε τα τρία από αυτά, την ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να σπάσει το σερβίς του Γάλλου παρά το γεγονός ότι δημιούργησε τρία break points. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Μονφίς έφτασε στη νίκη μέσα σε 1 μόλις ώρα και 26 λεπτά επικρατώντας με 6-4 και 6-3.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
