Ολυμπιακός: Εντυπωσιασμένοι έμειναν UEFA και Γκενκ με τις ανακαινίσεις του γηπέδου Καραϊσκάκη

Καραϊσκάκη Ευρωπαϊκό Super Cup έργα
eurokinisi

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν άνθρωποι της Γκενκ αλλά και αξιωματούχοι της UEFA με το γήπεδο του Ολυμπιακού, μετά και τις τελευταίες ανακαινίσεις στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Με εξαιρετικές εντυπώσεις αποχώρησαν οι άνθρωποι της Γκενκ από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί της βελγικής ομάδας. Και δεν είχαν πρόβλημα να το παραδεχθούν παρά τη στενοχώρια τους για την ήττα

Καραϊσκάκη Ευρωπαϊκό Super Cup έργα>

Εντυπωσιακές οι αλλαγές

Συγκεκριμένα, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τις εγκαταστάσεις του γηπέδου των «ερυθρολεύκων», μετά και τις τελευταίες ανακαινίσεις, ενώ εκθειαστικά σχόλια άφησαν και οι άνθρωποι της UEFA που βρέθηκαν στο Φάληρο. Και όταν οι έπαινοι έρχονται από ‘κείνους που είναι αρμόδιοι να κρίνουν αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα.

Καραϊσκάκη Ευρωπαϊκό Super Cup έργα

Όσο πιο σύγχρονο γίνεται είναι το σπίτι του Ολυμπιακού

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εντυπωσιάστηκαν από τις υποδομές, με τα νέα μάτριξ, τους χώρους φιλοξενίας, τις led οθόνες στη ρεσεψιόν, το νέο φωτισμό, τόσο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και σε άλλα σημεία των εγκαταστάσεων, τα δημοσιογραφικά θεωρεία και το δωμάτιο όπου πραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις τύπου.

Καραϊσκάκη Ευρωπαϊκό Super Cup έργα

Απαθανάτιζαν μικροί και μεγάλοι το νέο υπέροχο Καραϊσκάκη

Μάλιστα, οι αξιωματούχοι της βελγικής ομάδας, μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν για τις σουίτες του Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου φιλοξενήθηκαν κατά τον χθεσινό αγώνα.

Καραϊσκάκη Ευρωπαϊκό Super Cup έργα

Άφωνοι έμειναν άπαντες με το νέο Γ.Καραϊσκάκης

Υπενθυμίζουμε, πως στις 16 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός του UEFA Super Cup στο φαληρικό γήπεδο, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη. Όλος ο πλανήτης θα έχει στραμμένη την προσοχή του στο Γ.Καραϊσκάκης, το σπίτι του Ολυμπιακού και προφανώς η εικόνα που θα λάβουν θα είναι η καλύτερη δυνατή χάρη στις υπέροχες παρεμβάσεις που έγιναν από τους αρμόδιους.

Καραϊσκάκη Ευρωπαϊκό Super Cup έργα>

Κουκλί έγινε το Γ.Καραϊσκάκης

Είναι ξεκάθαρο ότι το φαληρικό γήπεδο αποτελεί μια πραγματικά κορυφαία αθλητική εγκατάσταση, από τις κορυφαίες της Γηραιάς Ηπείρου. Οι άνθρωποι του γηπέδου αλλά και οι άνθρωποι της ΠΑΕ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάνουν διαρκώς ό,τι μπορούν ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες για το κοινό να είναι κορυφαίας ποιότητας. Και πέρα από τις ανέσεις η κορυφαία παρεχόμενη υπηρεσία είναι η ασφάλεια και το Γ.Καραϊσκάκης την παρέχει με το παραπάνω.

Καραϊσκάκη Ευρωπαϊκό Super Cup έργα

Εξωτερικά και εσωτερικά οι αλλαγές είναι σημαντικές και υπέροχες

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News