Σεβίλλη: Με πανό στα ελληνικά τίμησαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη...
Οι οπαδοί της Σεβίλλης ύψωσαν πανό γραμμένο στα ελληνικά, για να τιμήσουν τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε έξω από την «OPAP Arena».
Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην καταδρομική επίθεση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (07/08) έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.
Το βράδυ της Παρασκευής (11/08), στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Βαλένθια για την 1η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, οι οπαδοί των γηπεδούχων ύψωσαν πανό για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη. Ήταν γραμμένο μάλιστα στα ελληνικά και έλεγε χαρακτηριστικά: «Αναπαύσουν εν ειρήνη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βεζένκοφ: «Μέχρι πότε θα σκοτώνονται άνθρωποι επειδή δεν αρέσει σε κάποιον η ομάδα που υποστηρίζουν;
- Ξέσπασε ο Μπαρτζώκας: «Μας βρίζουν κάθε χρόνο πάνω από το κεφάλι μας - Έφυγα από τον Πανιώνιο και χάρισα μισθούς!»
- Άρης: Σοβαρό επεισόδιο σε αγώνα Μίνι Παίδων Κ14 και ντου από άτομα με κράνη - «Ζήτησαν από τα παιδιά να βγάλουν τα διακριτικά του Άρη»
- Εβάν Φουρνιέ: Πώς ξεκίνησε το σοβαρό επεισόδιο με τον φίλαθλο (VIDEOS)
- ΕΟΕ: Ο Κούβελος επισκέφθηκε την εθνική ομάδα σκοποβολής στα Χανιά
