Νέα Φιλαδέλφεια: Κρίσιμο το επόμενο εξαήμερο για τον εντοπισμό του δολοφόνου-«Υπάρχει βίντεο»

Εurokinissi

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογήσουν νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή κατά την αιματηρή συμπλοκή της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κρίσιμες είναι οι επόμενες έξι ημέρες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή κατά τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, από Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Έλληνες συνεργούς τους.
Μέχρι την Πέμπτη 17 Αυγούστου αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA αλλά και από το οπλοστάσιο των χούλιγκαν που κατασχέθηκε στον τόπο των επεισοδίων, που ίσως ρίξουν περισσότερο φως στη δολοφονία του Μιχάλη.

Οι 105 κατηγορούμενοι για την υπόθεση έχουν πάρει τον δρόμο για την φυλακή μέχρι οι Αρχές να έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα του DNA και να φανεί αν το υλικό που έχει εντοπιστεί σε στυλιάρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα ταυτοποιηθεί με κάποιο εξ αυτών.

Η κράτηση των Κροατών χούλιγκαν προκάλεσε χθες την παρέμβαση του Κροάτη προέδρου, ο οποίος προειδοποίησε ότι «αν η Αθήνα «κρατήσει και τους 100, θα ανοίγει βεντέτα», δήλωση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση κυβερνητικών στελεχών όσο και της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που έκαναν λόγο για «ωμή παρέμβαση» του Ζόραν Μιλάνοβιτς στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Στις απολογίες τους, οι Κροάτες χούλιγκαν επιμένουν ότι ήρθαν στην Ελλάδα είτε για να χειροκροτήσουν την ομάδα τους, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ ή ότι ήρθαν διακοπές και δεν έχουν καμία σχέση με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τόσο ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος τριών εκ των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν όσο και ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Έλληνα επιχειρηματία που έχει συλληφθεί, υποστηρίζουν ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δολοφόνος του Μιχάλη, κάτι που πάντως, διαψεύδουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News