ΠΑΟΚ Μεταγραφές: «Κοντά σε συμφωνία με Μάρκος Αντόνιο» λένε στην Ιταλία

Ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ΠΑΟΚ και Λάτσιο είναι έτοιμο να δώσουν τα χέρια για τον Μάρκος Αντόνιο.

Για συμφωνία ανάμεσα σε Λάτσιο,ΠΑΟΚ, και Μάρκος Αντόνιο κάνει λόγο η ιστοσελίδα «TuttoMercatoWeb» που σημειώνει πως ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με τη μορφή δανεισμού.

Το Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει: «Μετά τους αρχικούς δισταγμούς, ο Μάρκος Αντόνιο πείστηκε και είναι πλέον πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Η Λάτσιο έχει εκφράσει την πρόθεσή της να τον αφήσει τη φετινή σεζόν δεδομένου πως δεν υπολογίζεται από τον Σάρι. Σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε το TuttoMercatoWeb, ο Βραζιλιάνος περιμένει τους μάνατζερ του να επιστρέψουν από τη Ρωσία, όπου ήταν απασχολημένοι με τις διαπραγματεύσεις άλλων παικτών και στη συνέχεια εκτός απρόοπτου η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ θα οριστικοποιηθεί. Ο Βραζιλιάνος θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός, με τις δυο ομάδες να αξιολογούν άμεσα το ενδεχόμενο οψιόν αγοράς εξαγοράς το επόμενο καλοκαίρι».

Κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες από την Ιταλία, με τους «ασπρόμαυρους» να τηρούν στάση αναμονής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News