ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Πρόταση σε Μπενφίκα και Λάτσιο για Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού των Μεϊτε και Μάρκος Αντόνιο σε Μπενφίκα και Λάτσιο και περιμένει απαντήσεις

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού σε Μπενφίκα και Λάτσιο για τους Σουαλίχο Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος έχει προτείνει στις ομάδες τόσο την κάλυψη του συμβολαίου του όσο και ένα ποσό ως «ενοίκιο» για την παρουσία τους στην Τούμπα μέχρι το τέλος της σεζόν και περιμένει απαντήσεις από Λισαβόνα και Ρώμη.

Αυτό που προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο έχει κινηθεί ο ΠΑΟΚ είναι πως οι ασπρόμαυροι αποφάσισαν να μη βάλουν χρονικό περιθώριο ως το βράδυ της Τετάρτης όταν και λήγει η προθεσμία αλλαγών στη λίστα για τις αναμετρήσεις με τη Χαρτς για τα πλέι οφ του Conference League.

Την ώρα που ο Μάρκος Αντόνιο είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που ήρθε στο προσκήνιο περίπου στις αρχές του μήνα, ο Σουαλίχο Μεϊτε είναι περίπτωση που είχε φέρει στο τραπέζι ο Ζοσέ Μπότο, σχεδόν από τις αρχές Ιουνίου, όταν και τα ποσά που άκουσαν οι ασπρόμαυροι ήταν τέτοια που τους έκαναν να οπισθοχωρήσουν. Ο Μεϊτε έχει «ξεμείνει» στη Μπενφίκα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Κρεμονέζε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News