Στιβ Κερ: Έγινε μέτοχος Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομάδας ακολουθώντας τα χνάρια του Λεμπρόν Τζέιμς
Ο πολυπρωταθλητής ΝΒΑ ως παίκτης και ως προπονητής Στιβ Κερ, απέκτησε μετοχές ομάδας της Ισπανίας.
Η Μαγιόρκα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την είσοδο ενός νέου μέλους στο μετοχολόγιό της. Ο λόγος για τον Στιβ Κερ, εννέα φορές πρωταθλητή του NBA, με πέντε τίτλους ως παίκτης και τέσσερις ως προπονητής. Ο νυν προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχει επενδύσει στον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος ανήκε για αρκετά χρόνια στον Καναδό Στιβ Νας, πρώην παίκτης του NBA και δύο φορές MVP της κανονικής περιόδου (2015, 2016).
Ήδη καλεσμένος το περασμένο καλοκαίρι στη Μαγιόρκα, ο Κερ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο του συλλόγου-πρώην τενίστα- Άντι Κόλμπεργκ. Βέβαια δεν είναι ο μόνος στη σφαίρα του ΝΒΑ που επενδύει στο ποδόσφαιρο αφού τα τελευταία χρόνια μεταξύ άλλων το ίδιο έχει κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Νέισβιλ, αλλά και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στη Λίβερπουλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
