Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τι έκανε ο Ομάρ Ρίτσαρντς χθες στο Ρέντη

Ομάρ Ρίτσαρντς

Ο 25χρονος Άγγλος αριστερός μπακ, Ομάρ Ρίτσαρντς, ήταν στο Ρέντη το βράδυ της Τετάρτης για την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς βρίσκεται από χθες (23/8) στο Ρέντη και έπιασε δουλειά ως νέος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Άγγλος αριστερός μπακ αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ώστε να συνθέσει μαζί με τον Φρανθίσκο Ορτέγκα ένα εξαιρετικό δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην πρώτη του προπόνηση / γνωριμία με τη νέα του ομάδα, η οποία ήταν και η προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία ο 25χρονος ποδοσφαιριστής με ρίζες από τη Τζαμάικα έκανε, όπως ήταν φυσικό, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Ομάρ στοίχισε στη Φόρεστ 8,5 εκατ.ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μπάγερν Μονάχου αλλά ήταν άτυχος και τώρα θέλει να επιχειρήσει ένα restart στην καριέρα του.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έβαλε στην ευρωπαϊκή λίστα, ήταν μία από τις δύο αλλαγές που δικαιούνταν να κάνει μέχρι και 24 ώρες πριν από τη σέντρα του αποψινού (24/8 – 22.00) αγώνα με την Τσουκαρίτσκι για τα πλέι οφ του Europa League.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News