Ολυμπιακός Μεταγραφές: Αποκάλυψη από Ιταλία - Είπε «ναι» ο Σολμπάκεν!

Όλα Σολμπάκεν
eurokinissi

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο Σολμπάκεν αποφάσισε να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού!

Ο Όλα Σολμπάκεν θα είναι ο νέος εξτρέμ του Ολυμπιακού; Αν πιστέψουμε τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, θα είναι! Παρά τη… σφήνα της Λιντς τις τελευταίες ώρες, φαίνεται οι ερυθρόλευκοι να κατάφεραν το deal με τη Ρόμα για την απόκτηση του παίκτη όπως μετέφερε μέσω και του SkySport και του Calciomercato ο Ντι Μάρτζιο.

Ο 24χρονος Νορβηγός δεν είναι στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο και ο Ολυμπιακός θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία έχοντας… αντιπάλους, πέρα από τη Λιντς, και τη Σασουόλο αλλά και άλλες ομάδες.

Ο Σολμπάκεν είχε αποκτηθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Μπόντο Γκλιμτ ως ελεύθερος αφού είχε λήξει το συμβόλαιό του. Παρότι ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο τον είχε αποθεώσει ως αντίπαλο με την ομάδα της Νορβηγίας, όταν εκείνος αποκτήθηκε δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήλπιζε και θα περίμενε κανείς.

Έτσι ο 24χρονος δεξιοπόδαρος παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει μερικούς μήνες μετά ελπίζοντας να γίνει πρωταγωνιστής και όχι να μένει… κομπάρσος στη Ρόμα. Και ο Ολυμπιακός έχει διάθεση να του δώσει  τέτοιο ρόλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News