Ολυμπιακός Μεταγραφές: Παρασκευή πρωί στην Ελλάδα ο Σολμπάκεν!

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη σπουδαία μεταγραφή, με τον Νορβηγό εξτρέμ να φτάνει το πρωί της Παρασκευής (11:15) στην Ελλάδα για τις υπογραφές! – Διαβάστε αναλυτικά το προφίλ του αριστεροπόδαρου διεθνούς.

Για ακόμα μία φορά ο περίφημος δημοσιογράφος Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο βγήκε αληθινός και ο Όλα Σολμπάκεν ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οπως είχαμε αναφέρει από το απόγευμα, ο Νορβηγός εξτρέμ έκλεισε στον Ολυμπιακό, μετά την αποκάλυψη του Ιταλού δημοσιογράφου και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν για το οριστικό deal με τον παίκτη να ταξιδεύει στην Ελλάδα την Παρασκευή (φτάνει στις 11:15 στο «Ελ. Βενιζέλος») για τα ιατρικά και τις υπογραφές!

Ο 24χρονος Νορβηγός δεν ήταν στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο και ο Ολυμπιακός θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία έχοντας… αντιπάλους, πέρα από τη Λιντς, και τη Σασουόλο αλλά και άλλες ομάδες.

Ο Σολμπάκεν είχε αποκτηθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Μπόντο Γκλιμτ ως ελεύθερος αφού είχε λήξει το συμβόλαιό του. Παρότι ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο τον είχε αποθεώσει ως αντίπαλο με την ομάδα της Νορβηγίας, όταν εκείνος αποκτήθηκε δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήλπιζε και θα περίμενε κανείς. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και κλείνει μία σπουδαία μεταγραφή.

Για τον Νορβηγό το sportday.gr σάς είχε παρουσιάσει το αγωνιστικό του προφίλ και όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News