Ολυμπιακός Μεταγραφές: Έτοιμος ο Γιόβετιτς, παλεύει για το «μπαμ»

Η αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση σέντερ φορ στον Ολυμπιακό φτάνει στο τέλος της – Δύσκολο του Καράντζα, επιμονή για Μπόαντου, στο… κόλπο ο Ντένις, προφορική συμφωνία με Στέφαν Γιόβετιτς που είναι έτοιμος να έρθει για τις υπογραφές!

Ώρα… μηδέν για τον επιθετικό που ψάχνει ο Ολυμπιακός προκειμένου να δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή τριάδα μαζί με τους δύο Μαροκινούς Ελ Καμπί κι Ελ Αραμπί! Τουλάχιστον πέντε ονόματα απασχόλησαν τους «ερυθρόλευκους» τις τελευταίες ημέρες, αλλά με τα τωρινά δεδομένα πιο κοντά απ’ όλους είναι ο Μαυροβούνιος Στέφαν Γιόβετιτς!

Ο 33χρονος διεθνής με την τεράστια εμπειρία κι ένα απίθανο βιογραφικό (έχει περάσει από Ίντερ, Σεβίλλη, Χέρτα, Μονακό, Παρτιζάν, Μάντσεστερ Σίτι), παραμένει ελεύθερος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει συμφωνήσει προφορικά με τους αρμόδιους της ΠΑΕ. Εκείνο που περιμένει είναι το τελικό «οκέι» από την Πλατεία Αλεξάνδρας προκειμένου να έρθει στη χώρα μας και να υπογράψει, ώστε μέχρι το βράδυ να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Europa League.

O Γιόβετιτς (68 διεθνείς συμμετοχές και 31 γκολ με το Μαυροβούνιο) έχει τεθεί στα υπόψη του Ολυμπιακού από τότε που ήταν σε εξέλιξη η προσπάθεια για τον Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος, όμως, δεν είχε στις προτεραιότητές του την Ελλάδα και τελικά κατέληξε στη Μίλαν, έστω κι αν ως εναλλακτική επιλογή.

Από τότε μέχρι τώρα έγιναν πολλές συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις και με άλλους υποψήφιους, όχι επειδή αμφισβητείται η ποιότητα του Γιόβετιτς, αλλά επειδή ο Αντόνιο Κορδόν ήθελε έναν πιο μικρό σε ηλικία στράικερ για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες.

Γι’ αυτό έγιναν κουβέντες με τον Ράφα Μιρ της Σεβίλλης, τον Αργεντινό Καράντζα που αγωνίζεται στο MLS, τον απίθανο 22χρονο Μπόαντου της Μονακό, ενώ πάντα είναι ψηλά στη λίστα ο Νιγηριανός Ντενίς της Νότιγχαμ, ο οποίος, ωστόσο, μέχρι αργά χθες βράδυ προτιμούσε να μετακινηθεί εντός Αγγλίας…

Η νύχτα ήταν μεγάλη, η αγωνία έχει χτυπήσει… κόκκινο και απομένει να μάθουμε αν μέσα στη μέρα, ανάψει το πράσινο φως για τον Στέφαν Γιόβετιτς ή σκάσει -τελευταία στιγμή- κάποιο άλλο «μπαμ» για την επίθεση του Ολυμπιακού.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News