Μάρκο Βεράτι: Φεύγει από την Παρί και συνεχίζει στην Αλ Αραμπί

ΑΠΕ
Ο Μάρκο Βεράτι αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Αραμπίο του Κατάρ.
Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που ταξίδεψαν φέτος προς τον Αραβικό κόσμο, ο Μάρκο Βεράτι δε θα γίνει μέλος του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας αλλά του Κατάρ.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ιθύνοντες της Αλ Αραμπί του Κατάρ ταξίδεψαν στο Παρίσι και συμφώνησαν σε όλα με τον διεθνή Ιταλό μέσο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 με τους πρωταθλητές Γαλλίας. Ο Βεράτι συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και η Παρί Σεν Ζερμέν θα βάλει στα ταμεία της περίπου 50 εκατ. ευρώ.
Ο 30χρονος Ιταλός χαφ δεν υπολογίζεται από τον Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που επιβεβαιώθηκε από το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα. Σήμερα η Αλ Αραμπί αναμένεται ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- Χέιζ-Ντέιβις: Ξανά σε άλλη ήπειρο ο σταρ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οριστικά τέταρτος! - Το ευρωπαϊκό εισιτήριο που παίρνει και πότε αρχίζει τις υποχρεώσεις του
