ΑΡΗΣ: Επαγγελματίας ο Ασλανίδης

Η ΠΑΕ Άρης πρόσφερε συμβόλαιο επαγγελματία στον Κυριάκο Ασλανίδη, που ήταν εξαιρετικός στην προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια

Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τελικά άξιζε η αναμονή για τον Κυριάκο Ασλανίδη, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννήθηκε στις 11/03/2002 στις Σέρρες) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, έπειτα από το πράσινο φως που άναψε ο Άκης Μάντζιος κι αφού ρυθμίστηκαν κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες. 

Ο Κυριάκος Ασλανίδης την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 του Άρη, ενώ φέτος συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και αγωνίστηκε σε φιλικά παιχνίδια, βγάζοντας… μάτια με τις εμφανίσεις του και την απόδοσή του. Ο νεαρός κέρδισε εμπειρίες και παραστάσεις το φετινό καλοκαίρι και σίγουρα θα πάρει ακόμα περισσότερα πράγματα από την παρουσία του στην πρώτη ομάδα. 

Επιστρέφει σταδιακά ο Γκάμα

Στο μεταξύ, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων).

Ο Μπρούνο Γκάμα συμμετείχε και σήμερα σε μεγάλο μέρος προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Γιώργος Δεληζήσης, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα προπονήθηκε κανονικά. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News