Μαντί Καμαρά: Βλέπει ΑΕΚ και... τρελαίνεται - Πόσα γκολ έχει κόντρα στην «Ένωση»

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του ντέρμπι για τη φετινή σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή (17/9), με τον Μαντί Καμαρά να έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην καθημερινότητα μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με ένα δυνατό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Super League κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του εν όψει του αγώνα της Κυριακής (17/9, 21:30), έχει… τσιτώσει τους παίκτες του και ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο τεστ της χρονιάς.

Σύμμαχός του για το τρίποντο, ο Μαντί Καμαρά που επέστρεψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, έτοιμος να δώσει λύσεις που θα στείλουν στο επόμενο επίπεδο τους «ερυθρόλευκους».

Ο 26χρονος μέσος που έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην «Ένωση», αφού στα παιχνίδια που την έχει αντιμετωπίσει, έχει σκοράρει πέντε τέρματα, από τα 16 συνολικά με τα «ερυθρόλευκα».

Το πρώτο του γκολ το είχε πετύχει σε μία ευρεία νίκη των ερυθρόλευκων επί της ΑΕΚ με 4-1, με ένα δυνατό σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής.

Το επόμενο ήρθε λίγους μήνες αργότερα, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει και πάλι με 2-0 αυτή τη φορά, με τον Καμαρά να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ με σουτ εκτός περιοχής για το τελικό σκορ.

Τον Ιούνιο του 2020, σε παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός νικά με 1-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον παίκτη από τη Γουϊνέα, να νικά τον Τσιντώτα με σουτ από τα όρια της περιοχής.

Περίπου 20 μέρες μετά, σκοράρει ένα ακόμη γκολ και πάλι για τα πλέι οφ, στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Το τελευταίο, ήρθε τον Απρίλιο του 2021, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν πάρτι στο ΟΑΚΑ νικώντας με 5-1, με τον Καμαρά να γράφει και πάλι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News