Βασίλης Σπανούλης: Όλα τα αστέρια και οι υψηλοί προσκεκλημένοι στο gala προς τιμήν του
Η βραδιά του Βασίλη Σπανούλη πλησιάζει και το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το gala προς τιμήν του θρύλου του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ.
Υψηλές παρουσίες και μεγάλα αστέρια του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ συγκεντρώθηκαν στο gala προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.
Πρώην συμπαίκτες και προπονητές, αντίπαλοι εντός παρκέ και φυσικά όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, με παρόντες τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Κώστα Παπανικολάου, ενώ στην Βουλιαγμένη, βρέθηκε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.
Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης είχε συνομιλία και με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, μετά τα σενάρια που θέλουν τον προπονητή του Περιστερίου να αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα.

Ο Βασίλης Σπανούλης με τον Σακίλ Μακίσικ

Η φωτογραφία του Σπανούλη με τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα

Η φωτογραφία με τους αδερφούς Αγγελόπουλους

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο gala προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη

Η συνομιλία με τον Βαγγέλη Λιόλιο

Με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Πέρο Άντιτς

Δύο πρώην συμπαίκτες, Σπανούλης και Μιλουτίνοφ

Με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη

Με τον πρώην συμπαίκτη του σε Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα, Δημήτρη Διαμαντίδη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
