Δεν ταξιδεύουν οι διεθνείς παίκτες της Premier League στις «κόκκινες» χώρες

Η κορυφαία αγγλική λίγκα απαγόρευσε στους διεθνείς παίκτες που κατάγονται από τις 26 χώρες που ανήκουν στην κόκκινη λίστας της Αγγλίας ελέω Covid-19 να ταξιδέψουν εκεί για τα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Premier League δεν επιτρέπεται σε 60 περίπου ποδοσφαιριστές από 19 ομάδες της κατηγορίας να ταξιδέψουν στις 26 χώρες που ανήκουν στην κόκκινη λίστα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος είναι πως θα αναγκαζόντουσαν να λείψουν από περίπου τέσσερα ματς της ομάδας τους, δηλαδή σίγουρα δυο αγώνες πρωταθλήματος, ευρωπαϊκό παιχνίδι (για κάποιες ομάδες) και ματς του Λιγκ Καπ εξαιτίας του διαστήματος που θα έπρεπε να παραμείνουν σε καραντίνα (δέκα μέρες).

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις χώρες που ανήκουν στην συγκεκριμένη λίστα, όπως είναι η Αργεντινή (Λο Σέλσο κλπ.), η Βραζιλία (Φιρμίνο, Ζεσούς, Ριτσάρλισον κλπ.), η Κολομβία (Σάντσες κλπ.) και η Αίγυπτος (Σαλάχ κλπ.).

Ευτυχώς η Ελλάδα δεν ανήκει στην λίστα αυτή οπότε οι Τσιμίκας, Γιαννούλης και Τζόλης θα είναι κανονικά στη διάθεση του Τζον Φαν’τ Σχιπ.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News