Παρασκήνιο: Τα νεύρα του Λουτσέσκου για τους Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι με τον Άρη

Ο Ρουμάνος έψαχνε τον Σαββίδη να του κάνει παράπονα για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ντέρμπι με τον Άρη. Γράφει «ο τρελός… του χωριού» στη SportDay της Τρίτης (19/09).

Είχε απόλυτο δίκιο ο Καρπετόπουλος στην απορία που εξέφρασε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής εκπομπής στο MEGA. Ταυτίστηκε πλήρως ο Αντώνης με την επισήμανση του Τρελού. Η αφεντιά μου είχε τονίσει την αφωνία του ΠΑΟΚ για τον ορισμό του Παπαπέτρου. «Απ’ την Παρασκευή ήξεραν τις αποφάσεις της ΚΕΔ. Γιατί δεν είπαν κουβέντα;», διερωτήθηκε ο Κάρπετ.

Την ίδια απορία είχε προχθές το βράδυ κι ο Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος ρωτούσε δεξιά κι αριστερά γιατί δέχτηκαν στην ομάδα του τους Ελληνες διαιτητές. Σε κάποιες συζητήσεις του, μάλιστα, αναφερόταν στη διαβεβαίωση από τον Γκαγκάτση περί ορισμού ξένων. Ηταν η ερώτηση που είχε κάνει ο Μάκαρος στον Μπαλτάκο και η απάντηση απ’ τον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθουν ρέφερις από το εξωτερικό.

Τελικά, πήγαν στην Τούμπα οι δύο Αναστάσηδες, που ανέστησαν τον Καρυπίδη και τον κράτησαν όρθιο σε ένα κομβικό ματς. Αλλά εδώ το θέμα είναι ο Ραζβάν, ο οποίος ήθελε προχθές το βράδυ να μιλήσει με τον Ιβάν.

Δεν ξέρω αν τα κατάφερε, αλλά ήταν τόσο εξοργισμένος ο Ρουμάνος που προσπαθούσε να βγάλει τα παράπονά του. Δεν γκρίνιαζε μόνο για το ντέρμπι με τον Αρη. Είχε παράπονα και για τον ΟΦΗ ο Λουτσέσκου, ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα προς τα Φιλαδέλφεια για όσα θεωρούν ότι σφυρίζουν ή παραλείπουν οι διαιτητές στην προσπάθειά τους να φρενάρουν τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο προσωπικά.

Το θέμα, πάντως, ξεφεύγει απ’ το προχθεσινό ματς. Σας έχω ενημερώσει αρμοδίως ότι στόχος της ΚΕΔ είναι ο ορισμός Ελλήνων σε όλα τα ματς του Αρεως. Τους άνοιξε, άλλωστε, τον δρόμο ο Θοδωράκης όταν δέχτηκε τον Διαμαντόπουλο πέρυσι στα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News