Νίκος Βαμβακούλας: Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, θα πάρει μέρος σε ριάλιτι

Sportday.gr

Μια ζωή αντισυμβατικός ήταν ο Νίκος Βαμβακούλας και το αποδεικνύει ακόμη μία φορά με την απόφασή του να πάρει μέρος στο νέο reality «I’m A Celebrity Get Me Out Of Here».

Του Νίκου Βαμβακούλα του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα. Είναι ένας άνθρωπος αντισυμβατικός κι αυτό ακριβώς αποδεικνύει και με την απόφασή του να αφήσει τις ανέσεις του σπιτιού του και να ξενιτευτεί στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να πάρει μέρος στο νέο reality «I’m A Celebrity Get Me Out Of Here».

Οι ετοιμασίες για το νέο reality του ΣΚΑΪ είναι πυρετώδεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους πρώτους αναγνωρίσιμους συμμετέχοντες, που έδωσε τα χέρια με την παραγωγή και ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Νίκος Βαμβακούλας.

Στα 66 του χρόνια, ο θρυλικός «Τραμπάκουλας» κάνει την ανατροπή με τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο reality, το οποίο έχει πολλά χαρακτηριστικά του Survivor, ωστόσο θα περιλαμβάνει και ιδιαιτέρως σκληρές δοκιμασίες, πέρα από τον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης.

Εκτός από τον Νίκο Βαμβακούλα, ήδη έχουν συμφωνήσει για τη συμμετοχή τους η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο βετεράνος ποδηλάτης Γιώργος Χειμωνέτος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News