Ολυμπιακός - Κηφισιά: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός - Κηφισιά: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Super League με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει γνωστές τις επιλογές του αναφορικά με την ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο πρωτάθλημα όπου για την 5η αγωνιστική υποδέχεται την Κηφισιά σε μια αναμέτρηση όπου θέλει να βγάλει αντίδραση.

Προηγήθηκε η ήττα με 3-2 από την Φράιμπουργκ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Άτυχο αποτέλεσμα αφού ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη 4 ίσως και 5 γκολ.  Ωστόσο πλήρωσε αμυντικά λάθη και την αστοχία του στην τελική προσπάθεια.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να βγάλουν αντίδραση στο ματς με την Κηφισιά, για να γυρίσουν στις νίκες, αφού αναφορικά με το πρωτάθλημα προηγήθηκε και το 1-1 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα έκανε αλλαγές σε σχέση με αυτές που παρέταξε στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις. Κάτι που έκανε, όπως φαίνεται και από την ενδεκάδα που έγινε γνωστή.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός ξεκινάει με τους: Πασχαλάκης, Κίνι, Ντόη, Ρέτσος, Ορτέγα, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά, Σκάρπα, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί.

Οι Αλεξανδρόπουλος, Σκάρπα, Σολμπάκεν είναι τα νέα πρόσωπα ουσιαστικά. Ο Σολμπάκεν βρίσκεται για πρώτη φορά βασικός. Επίσης γυρίζει ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Στους… εκλεκτούς και ο Γκουστάβο Σκάρπα. Στην ενδεκάδα επιστρέφει και ο Αντρέας Ντόη, με τον Ολυμπιακό να έχει ελληνικό δίδυμο στόπερ και τον επίσης Έλληνα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη στο τέρμα.

Οι Ρόντινεϊ, Φορτούνης, Μασούρας, Φρέιρε, Μπιέλ, Έσε (τραυματίας), έμειναν εκτός από όσους αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News