Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Άλλαξε κι ο Αταμάν ξένο πριν από τον τελικό του Super Cup
Τροποποίηση στη λίστα των ξένων και για τον Παναθηναϊκό ύστερα από απόφαση του Εργκίν Αταμάν – Ποιος δεν θα παίξει και ποιος πήρε τη θέση του στη 12άδα.
Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί απόψε το τρόπαιο της εποχής Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής είδε ό,τι ήθελε να δει την Παρασκευή στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και πριν από τη μεγάλη μεγάλη με τον Ολυμπιακό (30/9, 20:30, ΕΡΤ3) πήρε την απόφαση ν’ αλλάξει ξένο στη διαθέσιμη εξάδα του.
Επιλέγοντας να θωρακίσει τη ρακέτα του, δεδομένης της απουσίας του Ντίνου Μήτογλου, ο κόουτς του «Τριφυλλιού» άφησε εκτός αποστολής τον Μάριους Γκριγκόνις και τον αντικατέστησε με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι που δεν ήταν διαθέσιμος κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά».
Προφανώς, δεδομένου ότι απέναντι υπάρχει μια φροντ λάιν με Μιλουτίνφ, Φαλ και Σίκμα έκανε τον Αταμάν προτίμησε μια επιπλέον λύση στη ρακέτα. Ο Λιθουανός γκαρντ άλλωστε δεν ξεχώρισε την Παρασκευή, οπότε η «θυσία» του, για χάρη του Πολωνού ψηλού, δεν μοιάζει τόσο αναπάντεχη.
Υπό τις νέες συνθήκες η εξάδα των ξένων για τον Παναθηναϊκό διαμορφώνεται με τους Βιλντόσα, Γκάι, Γκραντ, Μπαλτσερόφσκι, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
