Ολυμπιακός: Στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών της Ευρώπης ο Ελ Καμπί!

Εurokinissi

Το διαμάντι του Ολυμπιακού, ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμπεριλήφθηκε από γαλλική ιστοσελίδα στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών παικτών που παίζουν στην Ευρώπη

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, που πρόσφατα μπήκε στο κλειστό κλαμπ των παικτών του Ολυμπιακού που έχουν πετύχει 9 γκολ σε 11 ματς, κέρδισε μία ακόμα ατομική διάκριση.

Η γαλλική ιστοσελίδα «tv5monde.com» τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη ενδεκάδα των Αφρικανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για την εβδομάδα 26 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου.

Ο σούπερ σκόρερ του Ολυμπιακού μετράει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα της Super League και βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Ισπανό Λόρεν Μορόν του Άρη, ενώ βρίσκεται και στην πρώτη θέση των σκόρερ του Europa League με δύο γκολ μαζί με τους Ζοάο Πέδρο, Κούντους, Κρέτσι και Ομπαμεγιάνγκ.

Λογικό είναι λοιπόν να κάνει ιδιαίτερο γκελ στην Αφρική, όπου παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον όσους αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Η καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας

Τερματοφύλακας: Μορί Ντιαό (Σενεγάλη – Κλερμόν).

Αμυντικοί: Σεϊκ Ουμάρ Κονατέ (Μάλι – Κλερμόν), Γιουνίς Αμπντελχαμίντ (Μαρόκο – Ρεμς), Αλεξάντερ Τζικού (Γκάνα – Φενέρμπαχτσε), Μοχάμεντ Αμπνταλά (Κομόρες – Λωζάνη-Ουσί).

Μέσοι: Ιλιμάν Ντιαγέ (Σενεγάλη – Μαρσέιγ), Πατέ Σις (Σενεγάλη – Ράγιο Βαγιεκάνο), Μάρσαλ Μουνέτσι (Ζιμπάμπουε – Ρεμς), Λοϊκ Λαπουσέν (Μαδαγασκάρη – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ)

Επιθετικοί: Αγιούμπ Ελ Κααμπί (Μαρόκο – Ολυμπιακός), Ακόρ Άνταμς (Νιγηρία – Μονπελιέ).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News