ΖΟΡΖΕ ΜΕΝΤΕΣ: «Στο Παρίσι για το μέλλον του Ρονάλντο»

Στο Παρίσι φέρεται να βρίσκεται ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, έτσι ώστε να συζητήσει για το μέλλον του Πορτογάλου επιθετικού. Ακόμα πάντως δεν έχει διευκρυινιστεί εάν υπάρχει ενδιαφέρον από την Παρί η εάν πρόκειται για συνάντηση με ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι.

Μύλος έχει δημιουργηθεί με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος φαίνεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

Νωρίτερα, ο ατζέντης του Πορτογάλου είχε συνάντηση με τη διοίκηση των «μπιανκονέρι» με σκοπό να επιτευχθεί συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του 36χρονου, με σκοπό να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Οι διαπραγματεύσεις «κόλλησαν» στο γεγονός πως η Γιουβέντους αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 25 με 30 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, με τις συζητήσεις να σταματούν για σήμερα χωρίς να έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία.

Τώρα όμως, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Πορτογάλος μάνατζερ έχει ταξιδέψει στο Παρίσι με θέμα το νέο σταθμό του Πορτογάλου. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν ή για συνάντηση με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι. Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει κάποια νέα λεπτομέρεια στην υπόθεση, με τον 36χρονο πάντως να αναμένεται να αποχωρήσει από το Τορίνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News