Άρης: Τι έδειξε το τσεκ του Μάντζιου στις «ρεζέρβες»

Εurokinissi

Ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος έδωσε χρόνο στο φιλικό με την Κ19 σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή μέχρι τώρα. Γράφει ο Παναγιώτης Γκαμπράνης στη SportDay της Κυριακής (15/10)

Μετά από μία εβδομάδα διπλών προπονήσεων ο Άκης Μάντζιος είχε μια ευκαιρία τσεκάρει τους αναπληρωματικούς του στο οικογενειακό διπλό με την Κ19 στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο, αλλά ταυτόχρονα να ξεκουράσει και να προφυλάξει τον μεγαλύτερο κορμό της ενδεκάδας.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο εσωτερικό δίτερμα δεν πήραν μέρος ούτε λεπτό οι Κουέστα, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζιο, Φεράρι, Βερστράτε, Νταρίντα, Μενέντες και Μορόν, ουσιαστικά οι οκτώ από τους έντεκα, ενώ έλειπε λόγω εθνικής Τσεχίας και ο Μπράμπετς. Αντί φιλικού έκαναν προπόνηση στο άλλο γήπεδο στο Ρύσιο.

Οι υπόλοιποι όμως έπαιξαν για 60 λεπτά με την Κ19, ξεμούδιασαν και προσπάθησαν να δείξουν πράγματα στον προπονητή του Άρη, αφού οι περισσότεροι έχουν πάρει πολύ λίγα λεπτά. Το διπλό ήταν ένα τεστ για τον Νέβεν Τζούρασεκ που προέρχεται από τραυματισμό και έπαιξε σε όλο το ματς, ενώ ένα ημίχρονο έπαιξε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, που δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία στην Πτολεμαϊδα, καθώς έπρεπε για προσωπικούς λόγους να ταξιδέψει στη Ρωσία. Περίπου ένα εικοσάλεπτο έπαιξε και ο Καμερουνέζος Ζαν Ζουλ Εμβοντό, ο οποίος τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο και είχε τεθεί εκτός προπονήσεων. Χρόνο πήρε ο Πάβιτσιτς (που πέτυχε δύο γκολ) και ο Ματαρίτα, δύο παίκτες στους οποίους ο Μάντζιος είχε χτυπήσει το καμπανάκι αφήνοντας τους και εκτός αποστολής, αλλά και ο Χουτεσιώτης, ο Δεληζήσης και ο Φατόρε, που δεν έχει παίξει ούτε λεπτό ως τώρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο ξανά στις προπονήσεις για να αρχίσουν προετοιμασία για το παιχνίδι στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, άλλωστε θα έχουν και μία λιγότερη μέρα, αφού το ματς διεξάγεται Σάββατο, αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News