Νέα Tούμπα: Τι είπε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

EUROKINISSI
Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη Νέα Τούμπα και τόνισε πως η πόλη έχει ανάγκη από μεγάλα έργα και υποδομές.
Ανατροπή είχαμε στο Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου νέος δήμαρχος της πόλης βγήκε ο Στέλιος Αγγελούδης αντί του Κωνσταντίνου Ζέρβα που είχε προβάδισμα στον πρώτο γύρο.
Ο νέος δήμαρχος μίλησε μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή και στάθηκε και σε αθλητικά θέματα, ενώ ρωτήθηκε σχετικά με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και για άλλες υποδομές που θα πρέπει να γίνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης,
Μάλιστα ο ίδιος τόνισε: «Το γήπεδο του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι από τα γήπεδα που έχουν τη μεγαλύτερη μελετιτική και τεχνική ωριμότητα. Από τη στιγμή που αποφασίσει να επανατεθεί το ζήτημα από το σύλλογο θα πρέπει να τρέξουμε όλοι να βοηθήσουμε. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από μεγάλα γήπεδα και υποδομές. Στο χώρο του αθλητισμού έχουμε πολλά κενά που πρέπει να καλύψουμε»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
