Απόστολος Χρήστου: Προκρίθηκε στον τελικό των 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βουδαπέστης

Ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε σε έναν ακόμα τελικό στα 50μ. ύπτιο.
Αλλη μία πρόκριση σε τελικό εξασφάλισε ο Απόστολος Χρήστου στη σειρά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης. Ο Ελληνας πρωταθλητής πήρε το εισιτήριο για τον απογευματινό (19:05) τελικό των 50μ. ύπτιο στο μίτινγκ της Βουδαπέστης, καθώς στον πρωινό προκριματικό κατετάγη πέμπτος με 25.41.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστου ήταν έκτος στο ίδιο αγώνισμα στο Βερολίνο και τέταρτος στην Αθήνα, ενώ χθες (20/10), στην πρεμιέρα του αγώνα στην ουγγρική πρωτεύουσα, κατέλαβε την τρίτη θέση στα 200μ. ύπτιο.
Ταχύτερος των προκριματικών με 24.89 ήταν ο Αμερικανός Μάικλ Αντριου, ο οποίος διεκδικεί να πετύχει το «3 στα 3» στο αγώνισμα, καθώς κέρδισε και τα δύο προηγούμενα μίτινγκ.
Το απόγευμα (18:43) θα αγωνιστεί επίσης ο Δημήτρης Μάρκος, που μετέχει στη γρήγορη σειρά των 1.500μ. ελεύθερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στα πλέι οφ
- Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι «τελείωσε» τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Η πρώτη κίνηση για νέο συμβόλαιο με τον Γιόβιτς
- Γκαγκάτσης: «Είμαι πεπεισμένος ότι ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα ανταποκριθούν στο υψηλό επίπεδο των απαιτήσεων του τελικού»
- ΠΑΟΚ: Ο λόγος που τον θέλει κυπελλούχο... μέχρι και ο Αρης
