Ντένβερ Νάγκετς: Διαμάντια, ρουμπίνια και ζαφείρια για τους πρωταθλητές!

Ένα πραγματικό αριστούργημα θα κοσμεί πλέον τα δάχτυλα των παικτών των Νάγκετς. Οι πρωταθλητές παρέλαβαν τα custom made δαχτυλίδια τους για το πρωτάθλημα 2022-23, που είναι γεμάτα με πολύτιμες πέτρες!

Κάθε χρόνο, οι πρωταθλητές παραλαμβάνουν το δαχτυλίδι – σύμβολο για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ. Αυτό συνέβη και με τους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι πριν την έναρξη του αγώνα της πρεμιέρας με τους Λέικερς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για την περίσταση και είναι κομψοτεχνήματα.

Κάθε τι που υπάρχει πάνω σε αυτό το δαχτυλίδι, αξίας από 50.000 έως 150.000 δολαρίων, έχει τη σημασία του και τον συμβολισμό του, αφού τίποτα δεν έχει τοποθετηθεί τυχαία. Το δαχτυλίδι είναι 16 καρατίων (όσες και οι νίκες που χρειάζεται μία ομάδα στα playoffs για να κατακτήσει το πρωτάθλημα) και έχει ρουμπίνια και μπλε ζαφείρια, που είναι οι πολύτιμες πέτρες που έχουν τα χρώματα της ομάδας.

Το όνομα των Νάγκετς σχηματίζεται με 24 κίτρινα διαμάντια, όσα και τα χρόνια της ομάδας στην Ball Arena. Υπάρχει μια ροδέλα στο πλάι, την οποία αν γυρίσει κάποιος, το φόντο του δαχτυλιδιού γίνεται μπλε και από το 2023 σχηματίζεται το 1967, η χρονιά που δημιουργήθηκε ομάδα. Κάτω από αυτό υπάρχει ο αριθμός 5.280, που συμβολίζει το υψόμετρο που βρίσκεται το γήπεδο της ομάδας.

Στην πλευρά του δαχτυλιδιού που υπάρχει το όνομα του κάθε παίκτη, υπάρχει μία «κρύπτη», η οποία ανοίγει και εμφανίζεται το τρόπαιο του 2023. Στην άλλη πλευρά υπάρχει η φράση «World Champions» ενώ περιμετρικά το δαχτυλίδι στολίζουν 89 κόκκινα ρουμπίνια, όσοι και οι πόντοι που δέχθηκαν οι Νάγκετς από τους Χιτ στο Game 5 των τελικών του NBA.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News