«Έκλεισε στην Σέλτικ ο Γιακουμάκης»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του 26χρονου Έλληνα επιθετικού στην Σκωτία, αφού υπάρχει συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών σύμφωνα με αγγλικό μέσο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily record», η Σέλτικ τα βρήκε με τον Γιώργο Γιακουμάκη και την Φένλο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Σκωτία.

Η ολλανδική ομάδα αναμένεται να βάλει στα ταμεία ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκ. ευρώ συν άλλες 500 χιλ. ευρώ ως μπόνους σχετικά με την απόδοση και τις εμφανίσεις του παίκτη. Μάλιστα, η Φένλο θα διατηρήσει κι ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης, που μπορεί να της φέρει επιπλέον έσοδα σε περίπτωση εκ νέου μεταγραφής του.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Eredivisie (26 γκολ) έχει συμφωνήσει με τους Σκωτσέζους για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τα μόνα που απομένουν τώρα είναι να εκδοθεί η άδεια εργασίας του 26χρονου Έλληνα φορ και να κανονιστούν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Γιακουμάκη έπαιξε και το ενδιαφέρον που έδειξε ο Άνγκε Ποστέκογλου, προπονητής της Σέλτικ, ο οποίος κάλεσε πολλές φορές τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να του εξηγήσει το πλάνο του και να τον πείσει να έρθει στην Σκωτία.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News