Αντετοκούνμπο: Μπήκε σε λειτουργία «smash» και πάτησε τους Χιτ
Ασυγκράτητος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (33 π., 7 ρ.) στη νίκη των Μπακς επί των Χιτ με 122-114!!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έφτασε απλά ως Hulk στο γήπεδο, αλλά ως τέτοιος ήταν και μέσα στο παρκέ απέναντι στους Χιτ. Ο Γιάννης, όπως και τα υπόλοιπα «ελάφια», άφησαν πίσω τους την κακή εμφάνιση με τους Χοκς (127-110) και επανήλθαν στις νίκες με το 122-114 επί των Χιτ να είναι το τελικό σκορ.
Ο Greek Freak πάντως ήταν σε μεγάλα κέφια και στη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή το Halloween, εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος ως Hulk! Ο Γιάννης μάλιστα σε όλη τη διάρκεια δεν αποχωρίστηκε ούτε καν τη μάσκα του: «Το κάνω για τα παιδιά μου. Αύριο φεύγουμε για Τορόντο, θα είμαι συνεχώς μακριά τους… Οπότε θέλω να το κάνω για τα παιδιά», είπε ο σούπερ σταρ των Μπακς.
“I’m doing this for my kids.”
Giannis Antetokounmpo did his entire press conference in costume before the NBA life takes him on the road again tomorrow. pic.twitter.com/B9vE1n1Arj
— Scott Grodsky (@ScottGrodsky) October 31, 2023
Αυτός ίσως να ήταν και ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει την συμπλήρωση μια δεκαετίας στον μαγικό κόσμο του NBA. Μαζί του αυτή την φόρα είχε τον Λίλαρντ (εμφανώς ανεβασμένος συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα) αλλά και τους Πόρτις και Πέιν που έδωσαν σκορ και ανάσες.
Τα νούμερα του Γιάννη αποδεικνύουν το σε πόσο καλή βραδιά ήταν.
33 πόντοι
11/18 δίποντα
1/3 τρίποντα
8/11 βολές
7 ριμπάουντ
2 ασίστ
1 μπλοκ
2 λάθη
3 φάουλ
+ 18
σε 31:42 χρόνο συμμετοχής
Για τους ηττημένους καλύτερος όλων ο Τάιλερ Χίρο (35 π, 8 ρ, 3 ασ) ενώ οι ο Τζίμι Μπάτλερ Κάιλ Λάουρι και Κέβιν Λοβ τελείωσαν το παιχνίδι με αρνητικό πρόσημο.
Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Ράπτορς στο Τορόντο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/11) στη 01:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
