Άρης: Δεν ξανάγινε ιατρικό δελτίο με οκτώ σοβαρά τραυματίες!

Εurokinissi

Η ατυχία έχει χτυπήσει τον Άρη με πρωτοφανή τρόπο, καθώς μετά τους τραυματισμούς των Οντουμπάτζιο και Ματαρίτα, αλλά και το σοκ με τον Μάνου Γκαρθία, το ιατρικό δελτίο έχει οκτώ ονόματα παικτών με σοβαρό τραυματισμό!

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια λίστα τραυματιών στον Άρη! Κάθε εβδομάδα όλο και κάποιο όνομα προστίθεται, ενώ οι περισσότεροι έχουν και σοβαρό τραυματισμό, που χρειάζεται χειρουργείο! Άλλωστε σπάνια βρίσκει κανείς οκτώ σοβαρά τραυματίες σε οποιαδήποτε ομάδα!

Ο Άκης Μάντζιος μετράει πλέον οκτώ απόντες από τις προπονήσεις και τους αγώνες, ενώ από το καλοκαίρι, τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές, οι Γιακούμπ Μπράμπετς, Χουλιάν Κουέστα και Νέβεν Τζούρασεκ, έχασαν σημαντικό χρόνο για τον ίδιο λόγο.

Η λίστα των τραυματιών

  • Μάνου Γκαρθία: Είναι από τον περασμένο Ιανουάριο με ρήξη χιαστών στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ενώ ήταν να επιστρέψει θα υποβληθεί σε νέα διορθωτική επέμβαση στο γόνατό του! Θα μείνει  έξω για ακόμα 1,5 μήνα.
  • Μόουζες Οντουμπάτζιο: Υπέστη κάκωση συνδέσμων ώμου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε δύο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.
  • Ρόναλντ Ματαρίτα: Έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα. Η πρώτη εκτίμηση για την επιστροφή του κάνει λόγο για τέσσερις εβδομάδες.
  • Ζαν Ζουλ Εμβοντό: Αποχώρησε τραυματίας στις 20 Αυγούστου από το ματς με τον ΟΦΗ. Έπαιξε 14 λεπτά με τον Παναιτωλικό (14 λεπτά), τέσσερα λεπτά με τον Ολυμπιακό αλλά ακόμα παραμένει νοκ άουτ με ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.
  • Λούκας Ρουπ: Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο στο Μόναχο στις αρχές Οκτωβρίου και άρχισε ατομικό. Υπολογίζεται μετά τα μέσα Νοεμβρίου να γυρίσει στις προπονήσεις.
  • Φραν Βέλεθ: Στις 9 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα έπαθε θλάση 3ου βαθμού στον ορθό μηριαίο με μερική αποκόλληση του τένοντα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην ισπανία. Θα γυρίσει με το νέο έτος.
  • Κίκε Σαβέριο: Έπαιξε για πρώτη και τελευταία φορά ένα ημίχρονο στο δεύτερο παιχνίδι του Άρη με την Αραράτ στις 3 Αυγούστου. Αρχικά η διάγνωση μιλούσε για βαρύ διάστρεμμα και πλέον η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι έχει οστικό οίδημα και θα επιστρέψει μετά τα μέσα του Νοεμβρίου.
  • Γιώργος Δεληζήσης: Τραυματίστηκε σε πρόσφατο προπονητικό διπλό με την Κ19 του Άρη. Υπέστη χόνδρινη βλάβη στο αριστερό γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Δεν ήταν στο rotation, αλλά έτσι κι αλλιώς θα επιστρέψει στα τέλη Νοεμβρίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News