Παναθηναϊκός - Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Το σοκ, η μεταγραφή και το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έφερε στην Αθήνα τον Κέντρικ Ναν, θα πρέπει όμως να μάθει να ζει για τους επόμενους δυο μήνες χωρίς (και) τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και αλλάζει τα πλάνα στον Έργκιν Αταμάν.

Όλα στραβά και ανάποδα στον Παναθηναϊκό. Τη στιγμή που που κάτι πάει να γίνει για να βελτιωθεί η εικόνα, κάτι άλλο τη στραβώνει.

Έφερε τον Κέντρικ Ναν στην Αθήνα χθες Τρίτη ( 7/11), για να ισχυροποιήσει δεόντως την περιφέρειά του, έχασε μόλις μερικές ώρες αργότερα έναν ακόμα φόργουορντ!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Υπέστη κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού και θα μείνει στα πιτς για τους επόμενους δύο μήνες.

Έμεινε μόνο με τον Μήτογλου

Εκεί που ήδη περιμένει «παρκαρισμένος» και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο εδώ και αρκετό καιρό και η απουσία του υπολογίζεται επίσης περί τους δυο μήνες.

Έτσι ο Εργκίν Αταμάν έμεινε με μόλις έναν καθαρό και έτοιμο φόργουορντ τον Ντίνο Μήτογλου. Υπάρχει επίσης και ο Λευτέρης Μαντζούκας, χωρίς ωστόσο να είμαστε βέβαιοι πως ο Τούρκος προπονητής θα ποντάρει πάνω του, όταν η μπάλα «καίει», αλλά και ο Μάριους Γκριγκόνις που έχει μετατραπεί σε τριάρι.

Αυτοί αναμένεται να τραβήξουν το κουπί, μέχρι να γίνει μεταγραφή στη θέση 3-4, η οποία θα γινόταν έτσι κι αλλιώς και με τον Χουάντσο παρόντα.

Ίσως παίξει στο 3 και ο Καλαϊτζάκης για να υπάρχουν στο 4 ο Μαντζούκας με τον Μήτογλου. Ίσως πάλι να υπάρξει και έκπληξη… ποιος ξέρει;

Ο τραυματισμός του Χουάντσο ήρθε σε μία περίοδο που υπήρχε προβληματισμός για τις εμφανίσεις του, με τον Αταμάν μάλιστα να μη διστάζει τη δημόσια κριτική -θυμάστε τι είπε μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα- ακόμα κι αν δεν τον κατονόμασε.

Όσον αφορά στην επιστροφή του Ισπανού στη δράση, ο Αταμάν έχει κυκλώσει την 20η Ιανουαρίου και το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το ιδανικό για τον Τούρκο προπονητή θα είναι να τον έχει διαθέσιμο στο συγκεκριμένο παιχνίδι αν και το πλήγμα είναι μεγαλύτερο στην Ευρωλίγκα αφού χάνει ένα πολύτιμο «όπλο» για περισσότερα από 10 ματς!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News