Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Χαμός στην τελευταία φάση - Η τεχνική ποινή που ζήτησε ο Μπαρτζώκας και δεν έδωσαν οι διαιτητές
Δεύτερο σερί παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σοβαρά παράπονα από τους διαιτητές στην τελευταία και καθοριστική φάση!
Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την Μπασκόνια (74-75) σε έναν αγώνα θρίλερ με τον coach Μπαρτζώκα να έχει για ακόμα ένα παιχνίδι παράπονα από τους διαιτητές από την τελευταία φάση.
Ο ΜακΊνταιρ ευστοχεί με το χρονόμετρο να δείχνει 7” δέκατα για την λήξη. Οι ερυθρόλευκοι επαναφέρουν την μπάλα από το κέντρο με τον Κάνααν. Στην επαναφορά, ο Αμερικανός άκουσε σφύριγμα και ξεκίνησε την κίνησή του πριν ο διαιτητής Μπελόσεβιτς προειδοποιήσει τον Κότσαρ ότι πατούσε την πλάγια γραμμή, με αποτέλεσμα να χαλάσει την επίθεση του Ολυμπιακού.
Το πάτημα αυτό είναι η παράβαση που ζητάει ο Μπαρτζώκας στην τελευταία και καθοριστική φάση του παιχνιδιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Η εκτίμηση του Μπαρτζώκα στον Τζέιμς τον επαναφέρει στο προσκήνιο
- Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με βίντεο στη EuroLeague - Που δόθηκε έμφαση
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- Premier League: Το πρόγραμμα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο
