Αρης: Από το τελευταίο διπλό στον Βόλο ψάχνει την πρώτη νίκη μακριά από το Βικελίδης

Εurokinissi

Ο Αρης επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό, όπου πέτυχε το τελευταίο διπλό, αναζητώντας την πρώτη φετινή νίκη μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης

Την τελευταία φορά που ο Άρης νίκησε εκτός έδρας, ήταν στις 23 Απριλίου, την περασμένη σεζόν. Σύμπτωση; ‘Ηταν στο Πανθεσσαλικό, κόντρα στον Βόλο, τον οποίο αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο. Σε εκείνο το ματς, ο Αρης είχε επικρατήσει 0-3 με γκολ των Νταρίντα και Καμαρά (2).

Από τότε δεν νίκησε ξανά μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης. Στη φετινή σεζόν έχει χάσει σε ΟΦΗ, Λαμία και Ολυμπιακό, ενώ πήρε ισοπαλία στην Τούμπα. Στην Ευρώπη έχασε στο Βουκουρέστι από την Ντινάμο Κιέβου και πήρε ισοπαλία στην Αρμενία από την Αραράτ. Νίκη όμως δεν έχει κάνει. Και καλείται να το κάνει πάλι στον Βόλο.

Βέβαια η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με τον Ατρόμητο, που προκάλεσε αποδοκιμασίες, του λείπουν δέκα ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών ή απουσιών και αρκετοί βασικοί παίκτες δεν έχουν πιάσει τα στάνταρ τους. Ωστόσο το ματς με τον Βόλο είναι κομβικό, καθώς μετά ακολουθούν τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (για πρωτάθλημα και για κύπελλο). Γι’  αυτό και στον Αρη «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News