PREMIER LEAGUE: Τρίτη ήττα για Νόριτς απουσία Γιαννούλη, Τζόλη - Παραμένει αήττητη η Έβερτον

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για τα «καναρίνια», από τη Λέστερ με 2-1, με τους Γιαννούλη και Τζόλη να είναι απόντες. Σημαντική νίκη για την Έβερτον, η οποία νίκησε πιο εύκολα απ’ όσο αναμενόταν την Μπράιτον στην έδρα της, με 2-0.

Ακόμα μία ήττα για τα «καναρίνια», είχε το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής, με την Λέστερ να περνάει δύσκολα στην έδρα της Νόριτς και να παίρνει το «τρίποντο» με νίκη 2-1. Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Οι «Αλεπούδες» πήραν άμεσα κεφάλι στο σκορ, με τον Τζέιμι Βάρντι στο 8ο λεπτό, ωστόσο η Νόριτς βρήκε αντίδραση λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πούκι.

Στην επανάληψη ο Μπρένταρ Ρότζερ, ανακάτεψε την τράπουλα, προσαθώντας να βρει λύση για να προηγηθεί ξανά η ομάδα του. Στο 77ο, μετά από πολύ καλή συνεργασία των Βάρντι και Ολμπράιτον, η Λέστερ βρέθηκε ξανά μπροστά, με τον Άγγλο μέσο να πετυχαίνει το τέρμα.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 80′, τα «καναρίνια» βρήκαν αντίδραση ισοφαρίζοντας ξανά, με το VAR να τους «στερεί» τη χαρά.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Μπράιτον, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και την Έβερτον, τα «ζαχαρωτά» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ως «αουτσάιντερ», αποδεικνύοντας στην πράξη το αντίθετο.

Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ έπαιξαν καλύτερα από τους γηπεδούχους, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 41′, με τον Γκρέιβι.

Στην επανάληψη η Μπράιτον δεν βρήκε τρόπους για να βγάλει αντίδραση, με συνέπεια στο 57′ να δώσει την ευκαιρία στην Έβερτον, με πέναλτι, να κάνει δύο τα τέρματά της με τον Κάλβερτ Λιούιν και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Άξιο να σημειωθεί για το παιχνίδι ΜπράιτονΈβερτον, είναι η ένταση που προκλήθηκε πριν την εκτέλεση πέναλτι, ανάμεσα στον Κάλβερτ Λιούιν και τον Ριτσάρλισον, με αιτία την επιλογή εκτελεστή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ 1-1
  • Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας 2-2
  • Μπράιτον – Έβερτον 0-2
  • Νιουκάστλ – Σαουθάμπτον 2-2
  • Νόριτς – Λέστερ 1-2

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας Highlights

Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ Highlights

Νιουκάστλ – Σαουθάμπτον

Τελυεταίο παιχνίδι του Σαββάτου για την Premier League είναι το ντέρμπι Λίβερπουλ – Τσέλσι, στις 19.30.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News