Αχιλλέας Μπέος: «Θα πάω Survivor μόνο αν έρθει και ο Κούγιας μαζί»
Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε με τον δικό του τρόπο για το αν θα πάρει μέρος στο Survivor, ενώ ρωτήθηκε και για τη συνάντησή του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για την ομάδα του Βόλου.
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έπιασε η κάμερα του OPEN τον Αχιλλέα Μπέο και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν κάποια πράγματα. Ο δήμαρχος του Βόλου απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για το ενδεχόμενο να πάει στο Survivor, ενώ ρωτήθηκε και για τη συνάντησή του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τη συνάντηση που είχαν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βόλου.
«Ρε παιδιά δεν έχετε τι να κάνετε στα πρωινάδικα και ασχολείστε τώρα… Πήγαν όλα καλά στο ραντεβού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Θα πάω Survivor μόνο αν έρθει και ο Αλέξης Κούγιας μαζί. Καλό Σαββατοκύριακο παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.
TAGS
# Super League
# Survivor
# Ατζούν Ιλιτζαλί
# Αχιλλέας Μπέος
# Αχιλλέας Μπέος
# Βόλος
# Βόλος ΝΠΣ
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός AKTOR - Μπουργκ, Παρτίζαν - ΠΑΟΚ
