Αρης: Εχει επικίνδυνη αποστολή στην «OPAP Arena»

Μετά τον Παναθηναϊκό ο Άρης έχει δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι απόψε με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γράφει ο Παναγιώτης Γκαμπράνης στη Sportday της Δευτέρας (04/12).

Ο Αρης είναι έτοιμος για το δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι στο φινάλε του πρώτου γύρου, κόντρα στην ΑΕΚ,  στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού πριν από μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Το  σημερινό παιχνίδι έχει τεράστιες διαφορές, όπως φρόντισε να κάνει σαφές στους παίκτες του ο Ακης  Μάντζιος. Ο τεχνικός του Αρη θα μείνει πιστός στην ίδια προσέγγιση με σφιχτές γραμμές και τους παίκτες  κοντά σε αποστάσεις στο γήπεδο, αλλά θα προσπαθήσει να σπάσει τον υψηλό ρυθμό της ΑΕΚ  και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στον ανοιχτό χώρο.

Προηγήθηκε αρκετή δουλειά και στη θεωρία, όπου ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία. Η  προετοιμασία του Αρη ολοκληρώθηκε επί αθηναϊκού εδάφους, καθώς η αποστολή του Αρη πέταξε το  πρωί στην πρωτεύουσα. Ο Ακης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας  εκτός τον τιμωρημένο Βερστράτε, τους τραυματίες Ρουπ, Ματαρίτα, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία, Πάβιτσιτς.

Την αποστολή στελεχώνουν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάγιο, Μοντόγια, Φατόρεμ Μπράμπετς,  Φαμπιάνο, Νταρίντα, Ζαν Ζιλ Εμβοντό, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Μόμπεργκ Κάρλσον,  Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Λόρεν Μορόν, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Η ενδεκάδα θα είναι ουσιαστικά αυτή που νίκησε τον Παναθηναϊκό, με τον Τζούρασεκ να είναι ο  επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Βερστράτε και εναλλακτικό σενάριο με τον Νταρίντα να  γυρίζει πιο πίσω και τον Πάρντο να παίρνει τη θέση του πίσω απ’ τον Μορόν.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Παναγίδης δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο, καθώς είναι καλύτερος  τακτικά, αλλά ο Μενέντες έχει το μομέντουμ μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News