Σάμνερ για Ντουράντ: «Πάντα έλεγε ότι θέλει να έρθει να παίξει στην Ευρώπη»

Ο Κέβιν Ντουράντ σκοπεύει να αγωνιστεί στην Ευρώπη πριν αποσυρθεί, δηλώνει πρωην συμπαίκτης του.
Ο Κέβιν Ντουράντ έχει επισκεφθεί τόσο το Πριγκιπάτο όσο και το ΣΕΦ ώστε να παρακολουθήσει αγώνες της Euroleague και οι συζητήσεις για πιθανή «μετανάστευση» του KD στην Ευρώπη.
Ακόμα περισσότερη τροφή στο συγκεκριμένο σενάριο έδωσε ο Έντμοντ Σάμνερ μιλώντας στο Basketnews. Ο πρώην συμπαίκτης του Ντουράντ στους Μπρούκλιν Νετς υποστήριξε ότι, δεν ήταν λίγες οι φορές όπου ο Αμερικάνος σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην «Γηραιά» ήπειρο.
«Μπορεί και να το κάνει. Μου αρέσει ο KD, υπήρξε σπουδαίος συμπαίκτης και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ελπίζω να τον δούμε στην Ευρώπη. Πάντα το έλεγε ότι όταν τελειώσει με το NBA, θέλει να έρθει στην Ευρώπη για να παίξει εδώ. Για να δούμε αν θα το κάνει, για να δούμε τι θα συμβεί. Το πιστεύω ότι θα το κάνει, αγαπάει το μπάσκετ, μόνο για το μπάσκετ ενδιαφέρεται».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Σούπερ Καπ - Όλες οι λεπτομέρειες
- Παναθηναϊκός: «Εβρεξε» λούτρινα κουκλάκια για καλό σκοπό
- Ολυμπιακός: Αφήστε τον να παίξει μπάλα!
- Ολυμπιακός: «Μία θέση για όλους» – Το μήνυμα συμπερίληψης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)
- Παρτιζάν: «Υπήρχε ομάδα παικτών που δεν ακολουθούσε τον Ζέλικο – Ήταν αδιέξοδο»
