ΕΟΚ: Δεκτή η προσφυγή 44 σωματείων, τινάζονται στον «αέρα» οι εκλογές!

Το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την προσφυγή 44 σωματείων που αιτήθηκαν την ένταξή τους στο εκλογικό κατάλογο για την απόκτηση δικαιώματος ψήφου και πλέον η διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στον… αέρα.

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται να επιφέρει η δικαστική απόφαση της Τρίτης (31/08), με την οποία το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την προσφυγή 44 σωματείων – επί της ουσίας 36, καθότι τα 8 είχαν ήδη δικαίωμα ψήφου- που είχαν αιτηθεί την ένταξή τους στον εκλογικό κατάλογο για την απόκτηση δικαιώματος ψήφου στις προγραμματισμένες αρχαιρεσίες της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, την Τετάρτη (01/09) αναμένεται η απόφαση για άλλα 22 σωματεία που είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη, διεκδικώντας επίσης την ένταξή τους στη λίστα εκείνων που θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν.

Βάσει λοιπόν της εν λόγω δικαστικής απόφασης, μια ενδεχόμενη 3η αναβολή της εκλογικής διαδικασίας το τελευταίο εξάμηνο είναι ορατή στον… ορίζοντα.

Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας δεν κινήσει άμεσα τις διαδικασίες της δήλωσης των δικαιωμένων σωματείων στον εκλογικό κατάλογο, αλλά αντιθέτως επιλέξει στο αυριανό (01/09) Διοικητικό Συμβούλιο να προτάξει το επιχείρημα του χρόνου, προκειμένου να πετύχει νέα αναβολή των αρχαιρεσιών, έχοντας την πλειοψηφία για να το κάνει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News