Λουτσέσκου: «Περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει»

Φανερά ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την νίκη του ΠΑΟΚ με 4-2 επί της Ελσίνκι στην Τούμπα.

Ικανοποιημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την θριαμβευτική νίκη με 4-2 επί της Ελσίνκι στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ με αυτούς τους 3 πόντους έφτασε στους 16 στον όμιλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε περήφανοι και πολύ χαρούμενοι για όσα έχουμε καταφέρει και την πορεία που έχουμε διαγράψει τη φετινή σεζόν. Κανείς, όταν δίναμε το πρώτο ματς για τα προκριματικά, δεν περίμενε πως θα βρισκόμασταν σήμερα εδώ», είπε ο Λουτσέσκου.

«Δεν ξέρουμε πού θα φτάσουμε. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Εχουμε απολαύσει κάθε στιγμή μέχρι στιγμής και χαιρόμαστε που έχουμε βοηθήσει και την Ελλάδα να πάρει βαθμούς. Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, αλλά προέχει για εμάς το παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ. στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα)», πρόσθεσε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Το πιο σημαντικό είναι η αποθέωση του κόσμου, το να κερδίζουμε ένα ματς και να απολαμβάνουμε την επιτυχία μαζί τους. Και είναι λυπηρό που δε θα είναι κοντά μας για δύο μήνες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News