Bundesliga: Διέκοψαν την αναμέτρηση πετώντας... σοκολάτες!
Με έναν ξεχωριστό τρόπο οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ διέκοψαν την αναμέτρηση με τη Βέρντερ Βρέμης, πετώντας σοκολατένια κέρματα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Η γερμανική λίγκα (DFL) ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που θα αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ πουλώντας ένα μερίδιο από τα δικαιώματα των μέσων ενημέρωσης το επόμενο έτος σε εξωτερικούς επενδυτές, μια απόφαση που έφερε μια σειρά από κινήσεις διαμαρτυρίας των οπαδών των ομάδων, με πλέον ξεχωριστή εκείνων της Γκλάντμπαχ, που πέταξαν σοκολατένια κέρματα στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βέρντερ Βρέμης!
Η αρχική διαμαρτυρία που αποφάσισαν οι οπαδοί στη Γερμανία ήταν να μείνουν σιωπηλοί για δώδεκα λεπτά. με το δώδεκα να συμβολίζει τον «δωδέκατο παίκτη».
In the first #Bundesliga game since the DFL investor vote, Bor. M’gladbach supporters ended their 12-min boycott by throwing chocolate coins onto the pitch. The game was delayed 5mins.
Banner: “Quiet waters can be deep. We won’t be part of your deal!”
FT: Gladbach 2-2 Bremen pic.twitter.com/t5BrghU1GT
— Matt Ford (@matt_4d) December 15, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
