Nτέμης Νικολαΐδης: «Αυτούς τους παίκτες του Ολυμπιακού ξεχώρισα - Δίκαιη νίκη χωρίς να απειληθούν οι ερυθρόλευκοι»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στη Monday fc στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανσερραϊκού και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν δίκαια χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με το γκολ του Ελ Αραμπί από την έδρα του Πανσερραϊκού και ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στη Monday fc αναφέρθηκε στο ματς των «ερυθρόλευκων».

Όπως επεσήμανε, ο Ολυμπιακός πήρε μία δίκαιη νίκη χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ξεχώρισε τους Φορτούνη, Ροντινέι και τον Ορτέγκα.

Αναλυτικά:

«Είδα το ματς με τις λιγότερες φάσεις. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε τον Πανσερραϊκό να κάνει φάσεις. Ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε και στα 90 λεπτά. Δεν ένιωσα ότι θα μπορούσε να κινδυνεύσει, ακόμα και το σκορ στο 0-1. Με λίγες ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Ξεχώρισα τον Φορτούνη, αλλά και τα δύο μπακ, Ορτέγκα και Ροντινέι. Βοήθησε και ο Ελ Αραμπί όταν μπήκε στο γήπεδο.

Το γήπεδο δεν το είδα σε καλή κατάσταση κι αυτό δεν βοήθησε να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν κομβική και είναι μέσα σε όλα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον Καρβαλιάλ, δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News