Ολυμπιακός: Χωρίς Καμαρά με Ατρόμητο στο Περιστέρι, πήρε άδεια και πήγε στη Γουινέα
Χωρίς τον Μαντί Καμαρά κάνει τον προγραμματισμό του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός, αφού του χορηγήθηκε άδεια ώστε να μεταβεί στην Γουινέα για προσωπικούς λόγους.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 15η αγωνιστική της Super League, όπου δεν υπολογίζει στον Μαντί Καμαρά.
Μετά τους Ελ Αραμπί και Φορτούνη ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θα έχει στην διάθεση του την προσεχή αγωνιστική και τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους και ταξίδεψε στην Γουινέα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαντί Καμαρά δεν συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της χώρας του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
TAGS
# Ποδόσφαιρο
