ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-2: «Απόδραση» από το Γεντί Κουλέ

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο από το Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ, νικώντας με 2-0 τους Κρητικούς, τους οποίους βύθισε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Πρώτη ευκαιρία στο ματς για τον Αστέρα Τρίπολης μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μουνάφο να σουτάρει στην κίνηση εκτός περιοχής, μετά το γύρισμα του Μιριτέλο, αλλά ήταν άστοχος. Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ ήρθε στο 23ο λεπτό με το σουτ του Λουίζ Φελίπε όμως να καταλήγει άουτ.

Το σκορ άνοιξε όμως ο Μιριτέλο για τους Αρκάδες στο 37ο λεπτό, όταν έπειτα από παράλληλη πάσα που έγινε από δεξιά βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και έγραψε το 1-0, υπέρ της ομάδας του.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματά του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χουάν Ρεγκίς και κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του σε μια δύσκολη έδρα όπως το «Γεντί Κουλέ».

Το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ στο ντεμπούτο του νέου του προπονητή Πέπε Μελ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News